Szabványkereső

Keressen több mint 76 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

A szabvány papírformátumú megrendelése esetén a megadott bruttó ár a 20%-os nyomdai költséget is tartalmazza.

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 122

MSZ ISO 6658:2018 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Érzékszervi vizsgálat. Módszertan. Általános útmutató

Kosárba tesz

MSZ ISO 13302:2018 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Érzékszervi vizsgálat. Módszerek az élelmiszerek csomagolóanyaga által okozott zamatmódosulásának értékelésére

Kosárba tesz

MSZ ISO 6658:2018 Magyar nyelvű!

Érzékszervi vizsgálat. Módszertan. Általános útmutató

Kosárba tesz

MSZ ISO 13302:2018 Magyar nyelvű!

Érzékszervi vizsgálat. Módszerek az élelmiszerek csomagolóanyaga által okozott zamatmódosulásának értékelésére

Kosárba tesz

MSZ 20501-2:2018 Magyar nyelvű!

Sütőipari termékek vizsgálati módszerei. 2. rész: Kenyerek és vajaskifli érzékszervi vizsgálata

Kosárba tesz

MSZ 8761-4:2018 Magyar nyelvű!

Sörvizsgálatok. 4. rész: Érzékszervi bírálat

Kosárba tesz

MSZ 5843-3:2018 Magyar nyelvű!

Húskészítmények érzékszervi bírálata. 3. rész: Felvágottak

Kosárba tesz

MSZ 5843-2:2018 Magyar nyelvű!

Húskészítmények érzékszervi bírálata. 2. rész: Párizsi, virsli, krinolin

Kosárba tesz

MSZ 5843-1:2018 Magyar nyelvű!

Húskészítmények érzékszervi bírálata. 1. rész: Szalámik és kolbászok

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 10399:2018 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Érzékszervi vizsgálat. Módszertan. Duó-trió próba (ISO 10399:2017)

Kosárba tesz