Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 25750 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 13302:2018
Dokumentumazonosító
168751
Cím
Érzékszervi vizsgálat. Módszerek az élelmiszerek csomagolóanyaga által okozott zamatmódosulásának értékelésére
Angol cím
Sensory analysis. Methods for assessing modifications to the flavour of foodstuffs due to packaging
Alkalmazási terület
Ez a nemzetközi szabvány olyan módszereket ismertet, melyekkel értékelhetők a csomagolóanyag okozta érzékszervi változások az élelmiszerekben vagy azok modellanyagiban. A módszertan alkalmazható előzetes válogatásra, hogy egy megfelelő csomagolóanyagot értékeljünk, vagy egy ezt követő átvételi szűrővizsgálatra egyes csomagolóanyag-tételekkel/gyártási tételekkel kapcsolatban (lásd az A mellékletet). Ez a nemzetközi szabvány alkalmazható az összes élelmiszer-csomagolóanyagra (pl. papír, karton, műanyag, fóliák, fa). Ezen túlmenően az alkalmazási terület kiterjeszthető bármely tárgyra, amelyik kapcsolatba kerülhet élelmiszerekkel (pl. konyhai eszközök, bevonatok, szóróanyagok, vagy berendezések részei, mint például tömítések vagy csövek) annak érdekében, hogy az érzékszervi szempontból kompatibilis legyen az élelmiszerrel az érvényben levő jogi szabályozásnak megfelelően.
ICS
67.240 Érzékszervi vizsgálat
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2018-09-01
További adatok
Forrás
idt ISO 13302:2003
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 325819) ,
oldalszáma
32 oldal; XY kategória
ára
Nettó: 25750 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 32445 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 32703 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ ISO 13302:2018

2018-09-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok