Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 13160 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 13302:2018
Dokumentumazonosító
668751
Cím
Érzékszervi vizsgálat. Módszerek az élelmiszerek csomagolóanyaga által okozott zamatmódosulásának értékelésére
Angol cím
Sensory analysis. Methods for assessing modifications to the flavour of foodstuffs due to packaging
Alkalmazási terület
This International Standard describes methods for assessing the changes caused by packaging to the sensory attributes of foodstuffs or their simulants. The methodology can be used as initial selection to assess a suitable packaging material or as subsequent acceptability screening of individual batches/production run (see Annex A). This International Standard is applicable to all materials usable for packaging foodstuffs (e.g. paper, cardboard, plastic, foils, wood). Moreover, the scope can be extended to any objects intended to come into contact with foodstuffs (e.g. kitchen utensils, coatings, leaflets, or parts of equipment such as seals or piping) with the aim of controlling food compatibility from a sensory point of view according to the legislation in force.
ICS
67.240 Érzékszervi vizsgálat
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2018-09-01
További adatok
Forrás
idt ISO 13302:2003
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 442544) ,
oldalszáma
33 oldal; Q kategória
ára
Nettó: 13160 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 16582 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 16713 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ ISO 13302:2018

2018-09-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok