Online Szabványügyi Közlöny

Értesüljön a legfrissebb szabványosítási közleményekről!

A Szabványügyi Közlöny a Magyar Szabványügyi Testület hivatalos lapja, amely havonta jelenik meg. E kiadványból tájékozódhatnak az új nemzeti szabványok közzétételéről, módosításáról, visszavonásáról, a korábban megjelent nemzeti szabványok aktuális helyesbítéséről, a legújabb, magyar nyelven megjelent szabványokról, továbbá a Szabványügyi Tanács és a nemzeti szabványosító műszaki bizottságok tevékenységéről.

Az online változat tartalma teljesen megegyezik a nyomtatott kiadásával.


Tartalomjegyzék


Előfizetési időtartamok és díjak

Az Online Szabványügyi Közlöny előfizetési díja: 3 500 Ft/hó (2 756 Ft + 27% áfa)

fél évre: 21 001 Ft (16 536 Ft + 27% áfa)

1 évre: 42 001 Ft (33 072 Ft + 27% áfa)

Kapcsolat

szabvkozlony@mszt.hu

tel.: 06-1-456-6893

Megrendelés

Az Online Szabványügyi Közlönyre vonatkozó megrendelés beérkezése után az előfizető e-mailben megkapja a díjbekérőt az előfizetési díjról. A díj beérkezése után az előfizető által megadott e-mail-címre megküldjük a hozzáféréshez szükséges jelszót. (A jelszót az előfizető megváltoztathatja.) Ezt követően az előfizető igénybe veheti a szolgáltatást.

Tájékoztató és használati feltételek

A kiadó előzetes, írásos hozzájárulása nélkül tilos az Online Szabványügyi Közlöny egészének vagy bármely részeinek másodközlése. A Szabványügyi Közlöny számai csak PDF-formátumban tölthetők le. A Szabványügyi Közlöny aktuális számát az előfizetők kizárólag saját használatra tölthetik le és nyomtathatják ki, valamint lehetőségük van a kiadvány előző három számának olvasására, azonban nem jogosultak a Szabványügyi Közlöny egészének vagy részeinek, illetve a letöltött fájlok forgalmi célú felhasználására, adatbázisban tárolására, harmadik fél számára letölthetővé tételére vagy kereskedelmi forgalomba hozatalára. Az előfizetők a fájlokra vagy azok tartalmára hivatkozhatnak, ezekből idézhetnek, de ilyen jellegű további felhasználás esetén kötelesek forrásként a Szabványügyi Közlönyt megjelölni.

Az Online Szabványügyi Közlöny illetéktelen felhasználása esetén (pl. illetéktelen/jogosulatlan másodközlés, kereskedelmi forgalomba hozatal stb.) a Magyar Szabványügyi Testület jogi lépéseket tesz az illetéktelen felhasználóval szemben.

Bejelentkezés Megrendelés