Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 23380 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ 5843-3:2018
Dokumentumazonosító
168112
Cím
Húskészítmények érzékszervi bírálata. 3. rész: Felvágottak
Angol cím
Sensory analysis of meat products. Part 3: Cold cuts
Alkalmazási terület
Ez a szabvány módszereket tartalmaz a felvágottak érzékszervi bírálatához. Meghatározza a kritériumokat a mintavételhez és a minták előkészítéséhez, valamint a minták érzékszervi bírálataihoz és az eredmények alapján végzendő értékeléshez. A bírálatnak számos célja lehet, úgymint: – kereskedelmi forgalomba hozatal előtt, – hatósági ellenőrzés, – tételminősítés, – termék érzékszervi tulajdonságainak meghatározása, – új előállítási technológiák kidolgozása, – új termékek fejlesztése, – receptúra módosítás, – csomagolásfejlesztési, tárolási kísérletek, – fogyasztói kedveltségi tendenciák megállapítása, – termékteszteken való részvétel, – valamint minden olyan eset, amikor a felhasználó szükségét érzi egy érzékszervi vizsgálat elvégzésének. A szalámik és kolbászok valamint a párizsi, a virsli és a krinolin érzékszervi vizsgálatáról az MSZ 5843-1 és -2 rész rendelkezik.
ICS
67.120.10 Hús és hústermékek
67.240 Érzékszervi vizsgálat
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2018-07-01
További adatok
Forrás
Előd
Utód
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 676380) ,
oldalszáma
76 oldal; XA kategória
ára
Nettó: 23380 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 29459 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 29693 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ 5843-3:2018

2018-07-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok