Szabványkereső

Keressen több mint 76 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

A szabvány papírformátumú megrendelése esetén a megadott bruttó ár a 20%-os nyomdai költséget is tartalmazza.

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 122

MSZ ISO 3591:2015 Magyar nyelvű!

Érzékszervi vizsgálat. Eszközök. Borkóstolópohár

Kosárba tesz

MSZ ISO 29842:2015 Magyar nyelvű!

Érzékszervi vizsgálat. Módszertan. Nem teljes körű kiegyenlített blokkelrendezések

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 8589:2015 Magyar nyelvű!

Érzékszervi vizsgálatok. Általános útmutató a bírálati helyiségek kialakításához (ISO 8589:2007)

Kosárba tesz

MSZ ISO 8587:2014 Magyar nyelvű!

Érzékszervi vizsgálat. Módszertan. Rangsorolás

Kosárba tesz

MSZ ISO 3972:2014 Magyar nyelvű!

Érzékszervi vizsgálat. Módszertan. Az ízérzékenység vizsgálati módszere

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 8589:2010/A1:2014 Angol nyelvű, magyar címoldallal! Visszavont!

Érzékszervi vizsgálatok. Általános útmutató a bírálati helyiségek tervezéséhez. 1. módosítás (ISO 8589:2007/Amd 1:2014)

Kosárba tesz

MSZ ISO 6668:2014 Magyar nyelvű!

Zöld kávé. Az érzékszervi vizsgálatokban felhasznált minták előkészítése

Kosárba tesz

MSZ ISO 11037:2014 Magyar nyelvű!

Érzékszervi vizsgálat. Irányelvek a termékek színének érzékszervi bírálatára

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 8586:2014 Angol nyelvű, magyar címoldallal! Visszavont!

Érzékszervi vizsgálat. Általános útmutató a kiválasztott bírálók és az érzékszervi szakértő bírálók kiválasztásához, képzéséhez, valamint folyamatos ellenőrzéséhez (ISO 8586:2012)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 8586:2014 Magyar nyelvű! Visszavont!

Érzékszervi vizsgálat. Általános útmutató a kiválasztott bírálók és az érzékszervi szakértő bírálók kiválasztásához, képzéséhez, valamint folyamatos ellenőrzéséhez (ISO 8586:2012 2014-06-15-i helyesbített változat)

Kosárba tesz