Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 5390 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 6668:2014
Dokumentumazonosító
157996
Cím
Zöld kávé. Az érzékszervi vizsgálatokban felhasznált minták előkészítése
Angol cím
Green coffee. Preparation of samples for use in sensory analysis
Alkalmazási terület
E nemzetközi szabvány meghatározza a zöld kávé pörkölésének, a pörkölt kávé őrlésének és az ital előkészítésének – őrölt kávéból – az érzékszervi vizsgálatban használt módszerét. A következő előkészítési eljárást követő érzékszervi vizsgálat, használható a kávészállítmány elfogadásának vagy elutasításának meghatározására az érintett partnerek közötti megállapodás alapján. Általában a mintákból szükség van egy világosabb pörkölésre a hibák értékeléséhez, és egy közepes pörkölésre az íz és a szín értékeléséhez. E nemzetközi szabványnak megfelelően elkészített italt nemcsak a minőség-ellenőrzés céljára lehet használni, hanem különböző minták összehasonlító értékeléséhez, ilyenkor az egyes minták esetén azonos előkészítési eljárás követhető.
ICS
67.140.20 Kávé és kávépótlók
67.240 Érzékszervi vizsgálat
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2014-06-01
További adatok
Forrás
idt ISO 6668:2008
Előd
Utód
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 138550) ,
oldalszáma
6 oldal; C kategória
ára
Nettó: 5390 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 6791 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 6845 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ ISO 6668:2014

2014-06-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok