Szabványkereső

Keressen több mint 65 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 256

MSZ ISO 23776:2021 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Hús és húskészítmények. Az összes foszfortartalom meghatározása

Kosárba tesz

MSZ ISO 13496:2021 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Hús és húskészítmények. A színezőanyagok kimutatása és meghatározása

Kosárba tesz

MSZ EN 17251:2020 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. Az ochratoxin A meghatározása sertéshúsban és az azokból készült termékekben, IAC-tisztítással és HPLC-FLD-vel

Kosárba tesz

MSZ EN 15634-2:2020 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. Élelmiszer-allergének kimutatása molekuláris biológiai módszerekkel. 2. rész: Zeller (Apium graveolens). Specifikus DNS-szekvencia kimutatása főtt kolbászokban, valós idejű PCR-rel

Kosárba tesz

MSZ EN 15634-2:2020 Magyar nyelvű!

Élelmiszerek. Élelmiszer-allergének kimutatása molekuláris biológiai módszerekkel. 2. rész: Zeller (Apium graveolens). Specifikus DNS-szekvencia kimutatása főtt kolbászokban, valós idejű PCR-rel

Kosárba tesz

MSZ ISO 2917:2018 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Hús és húskészítmények. pH-mérés. Referencia-módszer

Kosárba tesz

MSZ ISO 2917:2018 Magyar nyelvű!

Hús és húskészítmények. pH-mérés. Referencia-módszer

Kosárba tesz

MSZ 5843-3:2018 Magyar nyelvű!

Húskészítmények érzékszervi bírálata. 3. rész: Felvágottak

Kosárba tesz

MSZ 5843-2:2018 Magyar nyelvű!

Húskészítmények érzékszervi bírálata. 2. rész: Párizsi, virsli, krinolin

Kosárba tesz

MSZ 5843-1:2018 Magyar nyelvű!

Húskészítmények érzékszervi bírálata. 1. rész: Szalámik és kolbászok

Kosárba tesz