Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 8000 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 1442:2023
Dokumentumazonosító
182675
Cím
Hús és húskészítmények. A nedvességtartalom meghatározása. Referencia-módszer
Angol cím
Meat and meat products. Determination of moisture content. Reference method
Alkalmazási terület
This document specifies two reference methods for the determination of the moisture content of meat and meat products: a direct drying method and a distillation method. The direct drying method is applicable to meat and meat products with low volatile substances in addition to moisture. The distillation method is applicable to meat and meat products with high volatile substances in addition to moisture.
ICS
67.120.10 Hús és hústermékek
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2023-12-01
További adatok
Forrás
idt ISO 1442:2023
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 1607153) ,
oldalszáma
13 oldal; G kategória
ára
Nettó: 8000 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 10080 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 10160 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ ISO 1442:2023

2023-12-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok