Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 10550 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 1442:2023
Dokumentumazonosító
182675
Cím
Hús és húskészítmények. A nedvességtartalom meghatározása. Referencia-módszer
Angol cím
Meat and meat products. Determination of moisture content. Reference method
Alkalmazási terület
E dokumentum két referencia-módszert ír le a hús és húskészítmények nedvességtartalmának meghatározására: egy közvetlen szárítási módszert és egy desztillációs módszert. A közvetlen szárítási módszer olyan hús és húskészítmények esetén alkalmazható, amelyekben a nedvességen kívül kevés az illékony anyag mennyisége. A desztillációs módszer olyan hús és húskészítmények esetén alkalmazható, amelyekben a nedvességen kívül magas az illékony anyag mennyisége.
ICS
67.120.10 Hús és hústermékek
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2023-12-01
További adatok
Forrás
idt ISO 1442:2023
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 1607153) ,
oldalszáma
14 oldal; J kategória
ára
Nettó: 10550 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (20% nyomdai költséggel, 5% Áfával): 13293 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén ( 27% Áfával): 13399 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ ISO 1442:2023

2023-12-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok