Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 8000 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 937:2023
Dokumentumazonosító
182674
Cím
Hús és húskészítmények. A nitrogéntartalom meghatározása. Referencia-módszer
Angol cím
Meat and meat products. Determination of nitrogen content. Reference method
Alkalmazási terület
This document specifies a reference method for the determination of the nitrogen content of meat and meat products by the Kjeldahl principle.
ICS
67.120.10 Hús és hústermékek
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2023-12-01
További adatok
Forrás
idt ISO 937:2023
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 1432166) ,
oldalszáma
13 oldal; G kategória
ára
Nettó: 8000 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 10080 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 10160 Ft
Szabvány életútja
Elődök
Megtekintett szabvány

MSZ ISO 937:2023

2023-12-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok