Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 9170 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN 15634-5:2023
Dokumentumazonosító
181635
Cím
Élelmiszerek. Élelmiszer-allergének kimutatása molekuláris biológiai módszerekkel. 5. rész: Mustár (Sinapis alba) és szója (Glycine max). Specifikus DNS-szekvencia kvalitatív kimutatása főtt kolbászokban, valós idejű PCR-rel
Angol cím
Foodstuffs. Detection of food allergens by molecular biological methods. Part 5: Mustard (Sinapis alba) and soya (Glycine max). Qualitative detection of a specific DNA sequence in cooked sausages by real-time PCR
Alkalmazási terület
This document specifies a procedure for the qualitative detection of species specific DNA from white mustard (Sinapis alba) and soya (Glycine max) in cooked sausages using singleplex real-time PCR based on the genes MADS-D (mustard) and lectin (soya).
ICS
07.100.30 Élelmiszer-mikrobiológia
67.120.10 Hús és hústermékek
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2023-06-01
További adatok
Forrás
idt EN 15634-5:2023
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
882/2004/EK a takarmány- és élelmiszerjog, valamint az állat-egészségügyi és az állatok kíméletére vonatkozó szabályok követelményeinek történő megfelelés ellenőrzésének biztosítása céljából végrehajtott hatósági ellenőrzésekről (FEE3)
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 996560) ,
oldalszáma
18 oldal; J kategória
ára
Nettó: 9170 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 11554 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 11646 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN 15634-5:2023

2023-06-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok