Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 8000 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 13965:2024
Dokumentumazonosító
182849
Cím
Hús és húskészítmények. A keményítő- és glükóztartalom meghatározása. Enzimes módszer
Angol cím
Meat and meat products. Determination of starch and glucose contents. Enzymatic method
Alkalmazási terület
This International Standard specifies an enzymatic method for the determination of water-free starch content and glucose content of all kinds of meat and meat products, including poultry. The method is suitable for the quantitative determination of starch and glucose contents down to levels of 0,30 % (m/m). The method is not applicable for chemically modified starches or their derivatives.
ICS
67.120.10 Hús és hústermékek
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2024-01-01
További adatok
Forrás
idt ISO 13965:1998
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 617239) ,
oldalszáma
13 oldal; G kategória
ára
Nettó: 8000 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 10080 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 10160 Ft
Szabvány életútja
Elődök
Megtekintett szabvány

MSZ ISO 13965:2024

2024-01-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok