Szabványkereső

Keressen több mint 76 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

A szabvány papírformátumú megrendelése esetén a megadott bruttó ár a 20%-os nyomdai költséget is tartalmazza.

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 22

MSZ ISO 1738:2020 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Vaj. A sótartalom meghatározása

Kosárba tesz

MSZ ISO 1738:2020 Magyar nyelvű!

Vaj. A sótartalom meghatározása

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 17189:2004 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Vaj, étkezési olajemulziók és kenhető zsírok. A zsírtartalom meghatározása (referencia-módszer) (ISO 17189:2003)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 17189:2004 Magyar nyelvű!

Vaj, étkezési olajemulziók és kenhető zsírok. A zsírtartalom meghatározása (referencia-módszer) (ISO 17189:2003)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 3727-3:2003 Angol nyelvű!

Vaj. A víz-, a zsírmentes szárazanyag- és a zsírtartalom meghatározása. 3. rész: A zsírtartalom meghatározása (ISO 3727-3:2003)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 3727-3:2003 Magyar nyelvű!

Vaj. A nedvesség-, a zsírmentes szárazanyag- és a zsírtartalom meghatározása. 3. rész: A zsírtartalom számítása (ISO 3727-3:2003)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 3727-2:2002 Angol nyelvű!

Vaj. A nedvesség-, a zsírmentes szárazanyag- és a zsírtartalom meghatározása. 2. rész: A zsírmentes szárazanyag-tartalom meghatározása (referencia-módszer) (ISO 3727-2:2001)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 3727-1:2002 Angol nyelvű!

Vaj. A nedvesség-, a zsírmentes szárazanyag- és a zsírtartalom meghatározása. 1. rész: A nedvességtartalom meghatározása (referencia-módszer) (ISO 3727-1:2001)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 3727-2:2002 Magyar nyelvű!

Vaj. A nedvesség-, a zsírmentes szárazanyag- és a zsírtartalom meghatározása. 2. rész: A zsírmentes szárazanyag-tartalom meghatározása (referencia-módszer) (ISO 3727-2:2001)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 3727-1:2002 Magyar nyelvű!

Vaj. A nedvesség-, a zsírmentes szárazanyag- és a zsírtartalom meghatározása. 1. rész: A nedvességtartalom meghatározása (referencia-módszer) (ISO 3727-1:2001)

Kosárba tesz