Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 5390 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 3727-3:2003
Dokumentumazonosító
124592
Cím
Vaj. A nedvesség-, a zsírmentes szárazanyag- és a zsírtartalom meghatározása. 3. rész: A zsírtartalom számítása (ISO 3727-3:2003)
Angol cím
Butter. Determination of moisture, non-fat solids and fat contents. Part 3: Calculation of fat content (ISO 3727-3:2003)
Alkalmazási terület
Az ISO 3727/IDF 80 szabványsorozat ezen része módszert ír elő a vaj zsírtartalmának számítására.
ICS
67.100.20 Vaj
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2003-06-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 3727-3:2003; idt ISO 3727-3:2003
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 118477) ,
oldalszáma
6 oldal; C kategória
ára
Nettó: 5390 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 6791 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 6845 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 3727-3:2003

2003-06-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok