Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 6730 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 3727-2:2002
Dokumentumazonosító
121657
Cím
Vaj. A nedvesség-, a zsírmentes szárazanyag- és a zsírtartalom meghatározása. 2. rész: A zsírmentes szárazanyag-tartalom meghatározása (referencia-módszer) (ISO 3727-2:2001)
Angol cím
Butter. Determination of moisture, non-fat solids contents. Part 2: Determination of non-fat solids content (Reference method) (ISO 3727-2:2001)
Alkalmazási terület
Az ISO 3727/IDF 80 ezen része referencia-módszert ír elő a vaj zsírmentes szárazanyag-tartalmának meghatározására.
ICS
67.100.20 Vaj
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2002-07-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 3727-2:2001; idt ISO 3727-2:2001
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 125469) ,
oldalszáma
10 oldal; E kategória
ára
Nettó: 6730 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 8480 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 8547 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 3727-2:2002

2002-07-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok