Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 8640 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 17189:2004
Dokumentumazonosító
133512
Cím
Vaj, étkezési olajemulziók és kenhető zsírok. A zsírtartalom meghatározása (referencia-módszer) (ISO 17189:2003)
Angol cím
Butter, edible oil emulsions and spreadable fats. Determination of fat content (Reference method) (ISO 17189:2003)
Alkalmazási terület
Ez a nemzetközi szabvány módszert ír elő a vaj, az étkezési olajemulziók (2.2. szakasz) és a kenhető zsírok (margarin, növényi olajokból készült kenhető készítmények, tejalapú kenhető készítmények és kevert kenhető készítmények) zsírtartalmának meghatározására.
ICS
67.100.20 Vaj
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2004-03-01
További adatok
Forrás
idt ISO 17189:2003; idt EN ISO 17189:2003
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 270887) ,
oldalszáma
16 oldal; H kategória
ára
Nettó: 8640 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 10886 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 10973 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 17189:2004

2004-03-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok