Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 8640 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 17189:2004
Dokumentumazonosító
633512
Cím
Vaj, étkezési olajemulziók és kenhető zsírok. A zsírtartalom meghatározása (referencia-módszer) (ISO 17189:2003)
Angol cím
Butter, edible oil emulsions and spreadable fats. Determination of fat content (Reference method) (ISO 17189:2003)
Alkalmazási terület
ISO 17189|IDF 194:2003 specifies a method for the determination of the fat content of butter, edible oil emulsions and spreadable fats (margarine, vegetable oil spreads, dairy spreads and blended spreads).
ICS
67.100.20 Vaj
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2004-03-01
További adatok
Forrás
idt ISO 17189:2003; idt EN ISO 17189:2003
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 270887) ,
oldalszáma
15 oldal; H kategória
ára
Nettó: 8640 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 10886 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 10973 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 17189:2004

2004-03-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok