Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 6730 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 3727-1:2002
Dokumentumazonosító
621656
Cím
Vaj. A nedvesség-, a zsírmentes szárazanyag- és a zsírtartalom meghatározása. 1. rész: A nedvességtartalom meghatározása (referencia-módszer) (ISO 3727-1:2001)
Angol cím
Butter. Determination of moisture, non-fat solids and fat contents. Part 1: Determination of moisture content (Reference method) (ISO 3727-1:2001)
Alkalmazási terület
This part of ISO 3727?IDF 80 specifies the reference method for the determination of the moisture content of butter.
ICS
67.100.20 Vaj
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2002-07-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 3727-1:2001; idt ISO 3727-1:2001
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 261614) ,
oldalszáma
10 oldal; E kategória
ára
Nettó: 6730 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 8480 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 8547 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 3727-1:2002

2002-07-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok