Szabványkereső

Keressen több mint 77 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

A szabvány papírformátumú megrendelése esetén a megadott bruttó ár a 20%-os nyomdai költséget is tartalmazza.

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 313

MSZ EN 16618:2015 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszer-vizsgálatok. Az akrilamid meghatározása élelmiszerben folyadékkromatográfiás tandem-tömegspektrometriával (LC-ESI-MS/MS)

Kosárba tesz

MSZ EN 15948:2015 Angol nyelvű, magyar címoldallal! Visszavont!

Gabonafélék. A nedvesség és a fehérje meghatározása. Közeli infravörös spektroszkópiás módszer az egész magokra

Kosárba tesz

MSZ EN 16618:2015 Magyar nyelvű!

Élelmiszer-vizsgálatok. Az akrilamid meghatározása élelmiszerben folyadékkromatográfiás tandem-tömegspektrometriával (LC-ESI-MS/MS)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 5527:2015 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Gabonafélék. Szakszótár (ISO 5527:2015)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 17718:2015 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

A búza teljes őrleménye és lisztje (Triticum aestivum L.). A reológiai viselkedés meghatározása a dagasztás és a hőmérséklet-emelkedés függvényében (ISO 17718:2013)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 17715:2015 Angol nyelvű, magyar címoldallal! Visszavont!

Búzaliszt (Triticum aestivum L.). Amperometriás módszer sérült keményítő mérésére (ISO 17715:2013)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 5530-1:2015 Angol nyelvű, magyar címoldallal! Visszavont!

Búzaliszt. A tészta fizikai jellemzői. 1. rész: A vízfelvevő képesség és a reológiai tulajdonságok meghatározása farinográffal (ISO 5530-1:2013)

Kosárba tesz

MSZ EN 15587:2008+A1:2014 Angol nyelvű, magyar címoldallal! Visszavont!

Gabona és gabonatermékek. Az idegenanyag-tartalom meghatározása búzában (Triticum aestivum L.), durumbúzában (Triticum durum Desf.), rozsban (Secale cereale L.) és takarmányárpában (Hordeum vulgare L.)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 20483:2014 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Gabonafélék és hüvelyesek. A nitrogéntartalom meghatározása és a nyersfehérje-tartalom kiszámítása. Kjeldahl-módszer (ISO 20483:2013)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 20483:2014 Magyar nyelvű!

Gabonafélék és hüvelyesek. A nitrogéntartalom meghatározása és a nyersfehérje-tartalom kiszámítása. Kjeldahl-módszer (ISO 20483:2013)

Kosárba tesz