Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 15850 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN 15948:2015
Dokumentumazonosító
160644
Cím
Gabonafélék. A nedvesség és a fehérje meghatározása. Közeli infravörös spektroszkópiás módszer az egész magokra
Angol cím
Cereals. Determination of moisture and protein. Method using Near-Infrared-Spectroscopy in whole kernels
Alkalmazási terület
This European Standard defines a routine method for the determination of moisture and protein in whole kernels of barley and wheat using a near-infrared spectrophotometer in the constituent ranges: a) for wheat: 1) moisture content minimum range from 8 % to 22 %; 2) protein content minimum range from 7 % to 20 %. b) for barley: 1) moisture content minimum range from 8 % to 22 %; 2) protein content minimum range from 7 % to 16 %. This European Standard describes the modalities to be implemented by the supplier (5.3 and 5.4) and the user of the method.
ICS
67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2015-08-01
A visszavonás napja
2021-03-01
További adatok
Forrás
idt EN 15948:2015
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 2199417) ,
oldalszáma
46 oldal; T kategória
ára
Nettó: 15850 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 19971 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 20130 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN 15948:2015

2015-08-01 - 2021-03-01