Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 12520 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 5530-1:2015
Dokumentumazonosító
159837
Cím
Búzaliszt. A tészta fizikai jellemzői. 1. rész: A vízfelvevő képesség és a reológiai tulajdonságok meghatározása farinográffal (ISO 5530-1:2013)
Angol cím
Wheat flour. Physical characteristics of doughs. Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph (ISO 5530-1:2013)
Alkalmazási terület
This part of ISO 5530 specifies a method, using a farinograph, for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them by a constant flour mass procedure, or by a constant dough mass procedure. The method is applicable to experimental and commercial flour from wheat (Triticum aestivum L.). NOTE This part of ISO 5530 is based on ICC 115/1[1] and AACC Method 54-21.2.[2]
ICS
67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2015-04-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 5530-1:2014; idt ISO 5530-1:2013
Előd
Utód
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 1078755) ,
oldalszáma
30 oldal; P kategória
ára
Nettó: 12520 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 15775 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 15900 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 5530-1:2015

2015-04-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok