Szabványkereső

Keressen több mint 76 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

A szabvány papírformátumú megrendelése esetén a megadott bruttó ár a 20%-os nyomdai költséget is tartalmazza.

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 306

MSZ EN ISO 27971:2015 Angol nyelvű, magyar címoldallal! Visszavont!

Gabonafélék és gabonatermékek. Közönséges búza (Triticum aestivum L.). A tészta alveográfos tulajdonságainak meghatározása állandó vízfelvétel mellett kereskedelmi vagy kísérleti lisztből, továbbá a kísérleti őrlés módszertana (ISO 27971:2015)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 6647-2:2015 Angol nyelvű, magyar címoldallal! Visszavont!

Rizs. Az amilóztartalom meghatározása. 2. rész: Rutinmódszerek (ISO 6647-2:2015)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 6647-1:2015 Angol nyelvű, magyar címoldallal! Visszavont!

Rizs. Az amilóztartalom meghatározása. 1. rész: Referencia-módszer (ISO 6647-1:2015)

Kosárba tesz

MSZ EN 16618:2015 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszer-vizsgálatok. Az akrilamid meghatározása élelmiszerben folyadékkromatográfiás tandem-tömegspektrometriával (LC-ESI-MS/MS)

Kosárba tesz

MSZ EN 15948:2015 Angol nyelvű, magyar címoldallal! Visszavont!

Gabonafélék. A nedvesség és a fehérje meghatározása. Közeli infravörös spektroszkópiás módszer az egész magokra

Kosárba tesz

MSZ EN 16618:2015 Magyar nyelvű!

Élelmiszer-vizsgálatok. Az akrilamid meghatározása élelmiszerben folyadékkromatográfiás tandem-tömegspektrometriával (LC-ESI-MS/MS)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 5527:2015 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Gabonafélék. Szakszótár (ISO 5527:2015)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 17718:2015 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

A búza teljes őrleménye és lisztje (Triticum aestivum L.). A reológiai viselkedés meghatározása a dagasztás és a hőmérséklet-emelkedés függvényében (ISO 17718:2013)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 17715:2015 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Búzaliszt (Triticum aestivum L.). Amperometriás módszer sérült keményítő mérésére (ISO 17715:2013)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 5530-1:2015 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Búzaliszt. A tészta fizikai jellemzői. 1. rész: A vízfelvevő képesség és a reológiai tulajdonságok meghatározása farinográffal (ISO 5530-1:2013)

Kosárba tesz