Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 8000 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 6647-2:2015
Dokumentumazonosító
161001
Cím
Rizs. Az amilóztartalom meghatározása. 2. rész: Rutinmódszerek (ISO 6647-2:2015)
Angol cím
Rice. Determination of amylose content. Part 2: Routine methods (ISO 6647-2:2015)
Alkalmazási terület
This part of ISO 6647 specifies a simplified routine method for the determination of the amylose content of milled, non-parboiled rice in the range from 1 % to 30 %. Rice samples for which the amylose content has been determined by the reference method size exclusion chromatography (SEC) are used as standards to generate the calibration curve. NOTE The use of standards calibrated by SEC is an approach to determine the true amylose content and decreases the conversion errors of this part of ISO 6647.[1]
ICS
67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2015-09-01
A visszavonás napja
2021-03-01
További adatok
Forrás
idt ISO 6647-2:2015; idt EN ISO 6647-2:2015
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 575832) ,
oldalszáma
13 oldal; G kategória
ára
Nettó: 8000 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 10080 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 10160 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 6647-2:2015

2015-09-01 - 2021-03-01