Szabványkereső

Keressen több mint 76 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

A szabvány papírformátumú megrendelése esetén a megadott bruttó ár a 20%-os nyomdai költséget is tartalmazza.

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 201

MSZ EN 12822:2014 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. Az E-vitamin meghatározása nagy hatékonyságú folyadékkromatográfiával. Az alfa-, béta-, gamma- és delta-tokoferol mérése

Kosárba tesz

MSZ EN 12393-3:2014 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Növényi eredetű élelmiszerek. A peszticid szermaradékok GC vagy LC-MS/MS meghatározásának módszerei. 3. rész: Meghatározás és megerősítő vizsgálatok

Kosárba tesz

MSZ EN 12393-2:2014 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Növényi eredetű élelmiszerek. A peszticid szermaradékok GC vagy LC-MS/MS meghatározásának módszerei. 2. rész: Extrakciós és tisztítási módszerek

Kosárba tesz

MSZ EN 12393-1:2014 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Növényi eredetű élelmiszerek. A peszticid szermaradékok GC vagy LC-MS/MS meghatározásának módszerei. 1. rész: Általános megfontolások

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 24276:2006/A1:2013 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. Vizsgálati módszerek a genetikailag módosított szervezetek és származékaik kimutatására. Általános követelmények és meghatározások (ISO 24276:2006/Amd 1:2013)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 24276:2006/A1:2013 Magyar nyelvű!

Élelmiszerek. Vizsgálati módszerek a genetikailag módosított szervezetek és származékaik kimutatására. Általános követelmények és meghatározások (ISO 24276:2006/Amd 1:2013)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 21571:2005/A1:2013 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. Analitikai módszerek a genetikailag módosított szervezetek és az ezeket tartalmazó termékek kimutatására. Nukleinsavas extrakció. 1. módosítás (ISO 21571:2005/Amd 1:2013)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 21570:2006/A1:2013 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. Analitikai módszerek a genetikailag módosított szervezetek és az ezeket tartalmazó termékek kimutatására. Nukleinsav-alapú kvantitatív módszerek. 1. módosítás (ISO 21570:2005/Amd 1:2013)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 21569:2006/A1:2013 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. Analitikai módszerek a genetikailag módosított szervezetek és az ezeket tartalmazó termékek kimutatására. Nukleinsav-alapú kvalitatív módszerek. 1. módosítás (ISO 21569:2005/Amd 1:2013)

Kosárba tesz

MSZ EN 13804:2013 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. Az elemek és ezek kémiai kötéseinek meghatározása. Általános szempontok és különleges követelmények

Kosárba tesz