Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 12520 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 16634-2:2016
Dokumentumazonosító
163520
Cím
Élelmiszerek. Az összes nitrogéntartalom meghatározása a Dumas-elv szerinti égetéssel és a nyersfehérje-tartalom kiszámítása. 2. rész: Gabonafélék, hüvelyesek és gabonaőrlemények (ISO 16634-2:2016)
Angol cím
Food products. Determination of the total nitrogen content by combustion according to the Dumas principle and calculation of the crude protein content. Part 2: Cereals, pulses and milled cereal products (ISO 16634- 2:2016)
Alkalmazási terület
Az ISO 16634 szabvány ezen része a gabonafélék, hüvelyesek és gabonaőrlemények összes nitrogéntartalmának meghatározási módszerét és a nyersfehérje-tartalom kiszámítását írja le. Ez a módszer a Kjeldahl-módszerhez hasonlóan (lásd az [1] és a [6] hivatkozásokat) nem különbözteti meg a fehérje- és a nem fehérjeeredetű nitrogént. A fehérjetartalom kiszámítására különböző átszámítási farktorokat használhatunk (lásd a 3.2. szakaszt).
ICS
67.050 Élelmiszertermékek általános vizsgálati és elemzési módszerei
67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2016-09-01
További adatok
Forrás
idt ISO 16634-2:2016; idt EN ISO 16634-2:2016
Előd
Utód
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 1280246) ,
oldalszáma
31 oldal; P kategória
ára
Nettó: 12520 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 15775 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 15900 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 16634-2:2016

2016-09-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok