Szabványkereső

Keressen több mint 77 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

A szabvány papírformátumú megrendelése esetén a megadott bruttó ár a 20%-os nyomdai költséget is tartalmazza.

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 300

MSZ EN ISO 21872-1:2017/A1:2023 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Horizontális módszer a Vibrio spp. meghatározására. 1. rész: A potenciálisan enteropatogén Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae és Vibrio vulnificus kimutatása. 1. módosítás: Kiegészítés a tápközegek és reagensek teljesítményvizsgálatával (ISO 21872-1:2017/Amd 1:2023)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 15213-1:2023 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Horizontális módszer a Clostridium spp. kimutatására és számlálására. 1. rész: A szulfitredukáló Clostridium spp. megszámlálása telepszámlálásos módszerrel (ISO 15213-1:2023)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 16654:2001/A2:2023 Angol nyelvű, magyar címoldallal! Visszavont!

Élelmiszerek és takarmányok mikrobiológiája. Horizontális módszer az Escherichia coli O157 kimutatására. 2. módosítás: Kiegészítés az összes tápközeg és reagens teljesítményvizsgálatával (ISO 16654:2001/Amd 2:2023)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 15213-1:2023 Magyar nyelvű!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Horizontális módszer a Clostridium spp. kimutatására és számlálására. 1. rész: A szulfitredukáló Clostridium spp. megszámlálása telepszámlálásos módszerrel (ISO 15213-1:2023)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 10272-2:2017/A1:2023 Angol nyelvű, magyar címoldallal! Visszavont!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Horizontális módszer a Campylobacter spp. kimutatására és számlálására. 2. rész: Telepszámlálásos módszer. 1. módosítás: Kiegészítés a termotoleráns Campylobacter spp. molekuláris megerősítésére és azonosítására szolgáló módszerekkel és a tápközegek teljesítményvizsgálatának változásával (ISO 10272-2:2017/Amd 1:2023)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 10272-1:2017/A1:2023 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Horizontális módszer a Campylobacter spp. kimutatására és számlálására. 1. rész: Kimutatási módszer. 1. módosítás: Kiegészítés a termotoleráns Campylobacter spp. molekuláris megerősítésére és azonosítására szolgáló módszerekkel, a növekedési kiegészítéssel a Preston-tápközegben és a tápközegek teljesítményvizsgálatának változásával (ISO 10272-1:2017/Amd 1:2023)

Kosárba tesz

MSZ EN 15634-5:2023 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. Élelmiszer-allergének kimutatása molekuláris biológiai módszerekkel. 5. rész: Mustár (Sinapis alba) és szója (Glycine max). Specifikus DNS-szekvencia kvalitatív kimutatása főtt kolbászokban, valós idejű PCR-rel

Kosárba tesz

MSZ EN 15634-4:2023 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. Élelmiszer-allergének kimutatása molekuláris biológiai módszerekkel. 4. rész: Földimogyoró (Arachis hypogaea). Specifikus DNS-szekvencia kvalitatív kimutatása csokoládéban, valós idejű PCR-rel

Kosárba tesz

MSZ EN 15634-3:2023 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. Élelmiszer-allergének kimutatása molekuláris biológiai módszerekkel. 3. rész: Mogyoró (Corylus avellana). Specifikus DNS-szekvencia kvalitatív kimutatása csokoládéban, valós idejű PCR-rel

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 20976-2:2023 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Az élelmiszertermékek és takarmányfélék „challenge” tesztjeire vonatkozó követelmények és irányelvek. 2. rész: „Challenge” tesztek az inaktiválási potenciál és a kinetikai paraméterek vizsgálatára (ISO 20976-2:2022)

Kosárba tesz