Szabványkereső

Keressen több mint 76 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 276

MSZ EN ISO 16140-3:2021 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Módszervalidálás. 3. rész: A referencia-módszerek és a validált alternatív módszerek verifikálásának protokollja egyetlen laboratóriumban (ISO 16140-3:2021)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 15216-1:2017/A1:2021 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Horizontális módszer a Hepatitis A és a norovírus meghatározására valós idejű RT-PCR-rel. 1. rész: Mennyiségi meghatározási módszer. 1. módosítás (ISO 15216-1:2017/Amd 1:2021)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 21187:2021 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Tej. A mikrobiológiai minőség kvantitatív meghatározása. Útmutató az alternatív és a mértékadó módszer eredményei közötti átszámítási tényező megállapításához és igazolásához (ISO 21187:2021)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 6887-3:2017/A1:2021 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. A vizsgálati minták, az alapszuszpenzió és a decimális hígítások elkészítése mikrobiológiai vizsgálathoz. 3. rész: A halak és a halászati termékek előkészítésének specifikus szabályai. 1. módosítás: Minta-előkészítés nyers tengeri csigák esetén (ISO 6887-3:2017/Amd 1:2020)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 16140-5:2021 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Módszervalidálás. 5. rész: A nem szabadalmaztatott (saját) módszerek laboratóriumok közötti, faktoriális validálásának protokollja (ISO 16140-5:2020)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 16140-4:2021 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Módszervalidálás. 4. rész: A módszer validálásának protokollja egyetlen laboratóriumban (ISO 16140-4:2020)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 11133:2014/A2:2020 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszer, takarmány és víz mikrobiológiája. A tápközegek előkészítése, előállítása, tárolása és teljesítményvizsgálata. 2. módosítás (ISO 11133:2014/Amd 2:2020)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 6887-5:2020 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. A vizsgálati minták, az alapszuszpenzió és a decimális hígítások elkészítése mikrobiológiai vizsgálathoz. 5. rész: A tej és tejtermékek előkészítésének specifikus szabályai (ISO 6887-5:2020)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 6887-5:2020 Magyar nyelvű!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. A vizsgálati minták, az alapszuszpenzió és a decimális hígítások elkészítése mikrobiológiai vizsgálathoz. 5. rész: A tej és tejtermékek előkészítésének specifikus szabályai (ISO 6887-5:2020)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 11133:2014/A2:2020 Magyar nyelvű!

Élelmiszer, takarmány és víz mikrobiológiája. A tápközegek előkészítése, előállítása, tárolása és teljesítményvizsgálata. 2. módosítás (ISO 11133:2014/Amd 2:2020)

Kosárba tesz