Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 8000 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 6611:2023
Dokumentumazonosító
182175
Cím
Tej és tejtermékek. Az élesztő- és/vagy penészgombák telepképző egységeinek megszámlálása. Telepszámlálásos módszer 25 °C-on
Angol cím
Milk and milk products. Enumeration of colony-forming units of yeasts and/or moulds. Colony-count technique at 25 degrees C
Alkalmazási terület
This International Standard specifies a method for the detection and enumeration of colony-forming units (CFU) of viable yeasts and/or moulds in milk and milk products by means of the colony-count technique at 25 °C. The method is applicable to - milk, liquid milk products, - dried milk, dried sweet whey, dried buttermilk, lactose, - cheese, - acid casein, lactic casein, rennet casein, - caseinate, acid whey powder, - butter, - frozen milk products (including edible ices), - custard, desserts, fermented milk and cream. NOTE This method is not suitable for a large number of thermolabile yeasts (in fresh cheese). In such cases the agar-surface-plating method is preferred.
ICS
07.100.30 Élelmiszer-mikrobiológia
67.100.01 Tej és tejtermékek általában
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2023-09-01
További adatok
Forrás
idt ISO 6611:2004
Utód
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 758691) ,
oldalszáma
13 oldal; G kategória
ára
Nettó: 8000 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 10080 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 10160 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ ISO 6611:2023

2023-09-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok