Szabványkereső

Keressen több mint 77 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

A szabvány papírformátumú megrendelése esetén a megadott bruttó ár a 20%-os nyomdai költséget is tartalmazza.

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 302

MSZ EN ISO 6579-4:2025 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Horizontális módszer a Salmonella kimutatására, számlálására és szerotipizálására. 4. rész: A monofázisos Salmonella Typhimurium (1,4,[5],12:i:-) azonosítása polimeráz-láncreakcióval (PCR) (ISO 6579-4:2025)

Kosárba tesz

MSZ EN 18033:2025 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek eredetiségvizsgálata. A ló-DNS mennyiségi meghatározása az emlős-DNS-hez viszonyítva a nyers marhahúsban

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 10272-2:2025 EV Magyar nyelvű!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Horizontális módszer a Campylobacter spp. kimutatására és számlálására. 2. rész: Telepszámlálásos módszer (ISO 10272-2:2017 + Amd 1:2023) EGYESÍTETT VÁLTOZAT

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 16140-7:2025 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Módszervalidálás. 7. rész: A mikroorganizmusokat azonosító módszerek validálásának protokollja (ISO 16140-7:2024)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 16654:2025 EV Magyar nyelvű!

Élelmiszerek és takarmányok mikrobiológiája. Horizontális módszer az Escherichia coli O157 kimutatására (ISO 16654:2001 + Amd 1:2017 + Amd 2:2023) EGYESÍTETT VÁLTOZAT

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 6887-3:2025 EV Magyar nyelvű!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. A vizsgálati minták, az alapszuszpenzió és a decimális hígítások elkészítése mikrobiológiai vizsgálathoz. 3. rész: A halak és a halászati termékek előkészítésének specifikus szabályai (ISO 6887-3:2017 + Amd 1:2020) EGYESÍTETT VÁLTOZAT

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 22174:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Polimeráz-láncreakció (PCR) a mikroorganizmusok kimutatására és mennyiségi meghatározására. Általános követelmények és meghatározások (ISO 22174:2024)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 16140-4:2020/A1:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Módszervalidálás. 4. rész: A módszer validálásának protokollja egyetlen laboratóriumban. 1. módosítás: Nagyobb méretű vizsgálati mintarész validálása kvalitatív módszerek esetén (ISO 16140-4:2020/Amd 1:2024)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 16140-2:2016/A1:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Módszervalidálás. 2. rész: Az alternatív (saját) módszerek validálásának protokollja referencia-módszer alapján. 1. módosítás (ISO 16140-2:2016/Amd 1:2024)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 7218:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. A mikrobiológiai vizsgálatok általános követelményei és irányelvei (ISO 7218:2024)

Kosárba tesz