Szabványkereső

Keressen több mint 76 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

A szabvány papírformátumú megrendelése esetén a megadott bruttó ár a 20%-os nyomdai költséget is tartalmazza.

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 282

MSZ ISO/TS 21872-2:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Horizontális módszer a Vibrio spp. meghatározására. 2. rész: Az összes és a potenciálisan enteropatogén Vibrio parahaemolyticus megszámlálása a tenger gyümölcseiben, nukleinsav-hibridizációval

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 6579-1:2024 EV Magyar nyelvű!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Horizontális módszer a Salmonella kimutatására, számlálására és szerotipizálására. 1. rész: A Salmonella spp. kimutatása (ISO 6579-1:2017 + Amd 1:2020) EGYESÍTETT VÁLTOZAT

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 17468:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Egy szabványos referencia-módszer kidolgozására vagy felülvizsgálatára vonatkozó műszaki követelmények és útmutató (ISO 17468:2023)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 15213-2:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Horizontális módszer a Clostridium spp. kimutatására és számlálására. 2. rész: A Clostridium perfringens megszámlálása telepszámlálásos módszerrel (ISO 15213-2:2023)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 6888-2:2021/A1:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Horizontális módszer a koagulázpozitív sztafilokokkuszok (Staphylococcus aureus és más fajok) számának meghatározására. 2. rész: Nyúlplazmás fibrinogénagar táptalajos módszer. 1. módosítás (ISO 6888-2:2021/Amd 1:2023)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 6888-1:2021/A1:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Horizontális módszer a koagulázpozitív sztafilokokkuszok (Staphylococcus aureus és más fajok) számának meghatározására. 1. rész: Baird–Parker-agar táptalajos módszer. 1. módosítás (ISO 6888-1:2021/Amd 1:2023)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 18743:2015/A1:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. A Trichinella lárvák kimutatása húsból mesterséges emésztési módszerrel. 1. módosítás: Módszervalidálási körvizsgálat és teljesítményjellemzők (ISO 18743:2015/Amd 1:2023)

Kosárba tesz

MSZ CEN/TS 15790:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Takarmányok. Saccharomyces cerevisiae (élesztő) probiotikus törzsek PCR-tipizálása

Kosárba tesz

MSZ CEN ISO/TS 6579-2:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek és takarmányok mikrobiológiája. Horizontális módszer a Salmonella kimutatására, számlálására és szerotipizálására. 2. rész: Számlálás mikromódszerrel (a legvalószínűbb szám technikájával) (ISO/TS 6579-2:2012)

Kosárba tesz

MSZ CEN ISO/TS 18867:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Polimeráz-láncreakció (PCR) az élelmiszer-eredetű patogének kimutatására. A patogén Yersinia enterocolitica és Yersinia pseudotuberculosis kimutatása (ISO/TS 18867:2015)

Kosárba tesz