Szabványkereső

Keressen több mint 76 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

A szabvány papírformátumú megrendelése esetén a megadott bruttó ár a 20%-os nyomdai költséget is tartalmazza.

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 289

MSZ CEN ISO/TS 15213-3:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Horizontális módszer a Clostridium spp. kimutatására és számlálására. 3. rész: A Clostridium perfringens kimutatása (ISO/TS 15213-3:2024)

Kosárba tesz

MSZ EN 17855:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. Minimális teljesítménykövetelmények a tej, tojás, földimogyoró, mogyoró, mandula, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámdió, búza, csillagfürt, szezám, mustár, szója, zeller, halak, puhatestűek és rákfélék mint élelmiszer-allergének mennyiségi mérésére

Kosárba tesz

MSZ ISO 7251:2005/Amd 1:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek és takarmányok mikrobiológiája. Horizontális módszer a feltételezett Escherichia coli kimutatására és számlálására. A legvalószínűbb (élősejt)szám technikája. 1. módosítás: Kiegészítés a tápközegek és reagensek teljesítményvizsgálatával

Kosárba tesz

MSZ ISO 7251:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek és takarmányok mikrobiológiája. Horizontális módszer a feltételezett Escherichia coli kimutatására és számlálására. A legvalószínűbb (élősejt)szám technikája

Kosárba tesz

MSZ ISO/TS 21872-2:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Horizontális módszer a Vibrio spp. meghatározására. 2. rész: Az összes és a potenciálisan enteropatogén Vibrio parahaemolyticus megszámlálása a tenger gyümölcseiben, nukleinsav-hibridizációval

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 6579-1:2024 EV Magyar nyelvű!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Horizontális módszer a Salmonella kimutatására, számlálására és szerotipizálására. 1. rész: A Salmonella spp. kimutatása (ISO 6579-1:2017 + Amd 1:2020) EGYESÍTETT VÁLTOZAT

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 17468:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Egy szabványos referencia-módszer kidolgozására vagy felülvizsgálatára vonatkozó műszaki követelmények és útmutató (ISO 17468:2023)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 15213-2:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Horizontális módszer a Clostridium spp. kimutatására és számlálására. 2. rész: A Clostridium perfringens megszámlálása telepszámlálásos módszerrel (ISO 15213-2:2023)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 6888-2:2021/A1:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Horizontális módszer a koagulázpozitív sztafilokokkuszok (Staphylococcus aureus és más fajok) számának meghatározására. 2. rész: Nyúlplazmás fibrinogénagar táptalajos módszer. 1. módosítás (ISO 6888-2:2021/Amd 1:2023)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 6888-1:2021/A1:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Horizontális módszer a koagulázpozitív sztafilokokkuszok (Staphylococcus aureus és más fajok) számának meghatározására. 1. rész: Baird–Parker-agar táptalajos módszer. 1. módosítás (ISO 6888-1:2021/Amd 1:2023)

Kosárba tesz