Szabványkereső

Keressen több mint 77 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

A szabvány papírformátumú megrendelése esetén a megadott bruttó ár a 20%-os nyomdai költséget is tartalmazza.

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 298

MSZ EN ISO 16140-7:2025 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Módszervalidálás. 7. rész: A mikroorganizmusokat azonosító módszerek validálásának protokollja (ISO 16140-7:2024)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 16654:2025 EV Magyar nyelvű!

Élelmiszerek és takarmányok mikrobiológiája. Horizontális módszer az Escherichia coli O157 kimutatására (ISO 16654:2001 + Amd 1:2017 + Amd 2:2023) EGYESÍTETT VÁLTOZAT

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 6887-3:2025 EV Magyar nyelvű!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. A vizsgálati minták, az alapszuszpenzió és a decimális hígítások elkészítése mikrobiológiai vizsgálathoz. 3. rész: A halak és a halászati termékek előkészítésének specifikus szabályai (ISO 6887-3:2017 + Amd 1:2020) EGYESÍTETT VÁLTOZAT

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 22174:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Polimeráz-láncreakció (PCR) a mikroorganizmusok kimutatására és mennyiségi meghatározására. Általános követelmények és meghatározások (ISO 22174:2024)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 16140-4:2020/A1:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Módszervalidálás. 4. rész: A módszer validálásának protokollja egyetlen laboratóriumban. 1. módosítás: Nagyobb méretű vizsgálati mintarész validálása kvalitatív módszerek esetén (ISO 16140-4:2020/Amd 1:2024)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 16140-2:2016/A1:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Módszervalidálás. 2. rész: Az alternatív (saját) módszerek validálásának protokollja referencia-módszer alapján. 1. módosítás (ISO 16140-2:2016/Amd 1:2024)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 7218:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. A mikrobiológiai vizsgálatok általános követelményei és irányelvei (ISO 7218:2024)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 6887-1:2017/A1:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. A vizsgálati minták, az alapszuszpenzió és a decimális hígítások elkészítése mikrobiológiai vizsgálathoz. 1. rész: Az alapszuszpenzió és a decimális hígítások elkészítésének általános szabályai. 1. módosítás: Követelmények és útmutató nagyobb méretű vizsgálati mintarész használatára kvalitatív módszer esetén (ISO 6887-1:2017/Amd 1:2024)

Kosárba tesz

MSZ ISO 4831:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek és takarmányok mikrobiológiája. Horizontális módszer a koliformok kimutatására és számlálására. A legvalószínűbb (élősejt)szám technikája

Kosárba tesz

MSZ CEN ISO/TS 15213-3:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Az élelmiszerlánc mikrobiológiája. Horizontális módszer a Clostridium spp. kimutatására és számlálására. 3. rész: A Clostridium perfringens kimutatása (ISO/TS 15213-3:2024)

Kosárba tesz