Szabványkereső

Keressen több mint 76 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

A szabvány papírformátumú megrendelése esetén a megadott bruttó ár a 20%-os nyomdai költséget is tartalmazza.

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 306

MSZ 6369-7:2017 Magyar nyelvű!

Lisztvizsgálati módszerek. 7. rész: Őrlési finomság meghatározása

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 16634-2:2016 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. Az összes nitrogéntartalom meghatározása a Dumas-elv szerinti égetéssel és a nyersfehérje-tartalom kiszámítása. 2. rész: Gabonafélék, hüvelyesek és gabonaőrlemények (ISO 16634-2:2016)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 16634-2:2016 Magyar nyelvű!

Élelmiszerek. Az összes nitrogéntartalom meghatározása a Dumas-elv szerinti égetéssel és a nyersfehérje-tartalom kiszámítása. 2. rész: Gabonafélék, hüvelyesek és gabonaőrlemények (ISO 16634-2:2016)

Kosárba tesz

MSZ EN 16802:2016 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. Az elemek és ezek kémiai kötéseinek meghatározása. A szervetlen arzén meghatározása tengeri és növényi eredetű élelmiszerekben anioncserés HPLC-ICP-MS-sel

Kosárba tesz

MSZ EN 16802:2016 Magyar nyelvű!

Élelmiszerek. Az elemek és ezek kémiai specieszeinek meghatározása. A szervetlen arzén meghatározása tengeri és növényi eredetű élelmiszerekben anioncserés HPLC-ICP-MS-sel

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 7973:2016 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Gabonafélék és gabonaőrlemények. A liszt viszkozitásának meghatározása. Amilográfos módszer (ISO 7973:1992)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 21415-2:2016 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Búza és búzaliszt. Sikértartalom. 2. rész: A nedves sikér és a sikérindex meghatározása gépi módszerrel (ISO 21415-2:2015)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 21415-2:2016 Magyar nyelvű!

Búza és búzaliszt. Sikértartalom. 2. rész: A nedves sikér és a sikérindex meghatározása gépi módszerrel (ISO 21415-2:2015)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 11085:2015 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Gabonafélék, gabonaalapú termékek és takarmány. A nyerszsír- és az összes zsírtartalom meghatározása Randall-féle extrakciós módszerrel (ISO 11085:2015)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 11085:2015 Magyar nyelvű!

Gabonafélék, gabonaalapú termékek és takarmány. A nyerszsír- és az összes zsírtartalom meghatározása Randall-féle extrakciós módszerrel (ISO 11085:2015)

Kosárba tesz