Szabványkereső

Keressen több mint 76 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

A szabvány papírformátumú megrendelése esetén a megadott bruttó ár a 20%-os nyomdai költséget is tartalmazza.

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 147

MSZ ISO 1108:2018 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Fűszerek és ízesítők. A nem illékony éteres extraktum meghatározása

Kosárba tesz

MSZ ISO 1108:2018 Magyar nyelvű!

Fűszerek és ízesítők. A nem illékony éteres extraktum meghatározása

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 6571:2009/A1:2018 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Fűszerek, ízesítők és gyógynövények. Az illóolaj-tartalom meghatározása (hidrodesztillációs módszer). 1. módosítás (ISO 6571:2008/Amd 1:2017)

Kosárba tesz

MSZ 9681-2:2017 Magyar nyelvű!

A fűszerpaprika-őrlemény vizsgálata. 2. rész: Érzékszervi vizsgálat

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 3493:2014 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Vanília. Szakszótár (ISO 3493:2014)

Kosárba tesz

MSZ 11007:2013 Magyar nyelvű!

Étkezési só (Nátrium-klorid)

Kosárba tesz

MSZ EN 16466-3:2013 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Ecet. Az ecetsav és a víz izotópelemzése. 3. rész: A borecet víztartalmának ^18ˇO-IRMS-elemzése

Kosárba tesz

MSZ EN 16466-2:2013 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Ecet. Az ecetsav és a víz izotópelemzése. 2. rész: Az ecetsav ^13ˇC-IRMS- elemzése

Kosárba tesz

MSZ EN 16466-1:2013 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Ecet. Az ecetsav és a víz izotópelemzése. 1. rész: Az ecetsav ^2ˇH-NMR-elemzése

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 7540:2010 Magyar nyelvű! Visszavont!

Fűszerpaprika-őrlemény (Capsicum annuum L.). Előírások (ISO 7540:2006)

Kosárba tesz