Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 13160 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ 9681-2:2017
Dokumentumazonosító
164970
Cím
A fűszerpaprika-őrlemény vizsgálata. 2. rész: Érzékszervi vizsgálat
Angol cím
Test method for ground paprika as spice. Part 2: Sensory analysis
Alkalmazási terület
E szabvány alkalmazási területe a fűszerpaprika-őrlemények különböző célú érzékszervi vizsgálata. A célok a következők lehetnek: – hatósági ellenőrzés; – új növényfajták vizsgálata; – a termék érzékszervi tulajdonságainak meghatározása; – új feldolgozási technológiák kipróbálása/bevezetése; – új termékek fejlesztése; – csomagolásfejlesztési, tárolási kísérletek; – fogyasztói kedveltségi tendenciák megállapítása; – versenyek, terméktesztek; – valamint minden olyan eset (pl. reklamáció), amikor a termékfelhasználó szükségét érzi egy érzékszervi vizsgálat elvégzésének. MEGJEGYZÉS: A különböző célok részletes ismertetését és a vizsgálattal kapcsolatos fontos tudnivalókat az A melléklet tartalmazza.
ICS
67.220.10 Fűszerek és ízesítők
67.240 Érzékszervi vizsgálat
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2017-05-01
További adatok
Forrás
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 290667) ,
oldalszáma
35 oldal; Q kategória
ára
Nettó: 13160 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 16582 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 16713 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ 9681-2:2017

2017-05-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok