Szabványkereső

Keressen több mint 77 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

A szabvány papírformátumú megrendelése esetén a megadott bruttó ár a 20%-os nyomdai költséget is tartalmazza.

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 313

MSZ EN ISO 5530-2:2025 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Búzaliszt. A tészta fizikai jellemzői. 2. rész: A reológiai tulajdonságok meghatározása extenzográffal (ISO 5530-2:2025)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 5530-1:2025 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Búzaliszt. A tészta fizikai jellemzői. 1. rész: A vízfelvevő képesség és a reológiai tulajdonságok meghatározása farinográffal (ISO 5530-1:2025)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 17715:2025 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Búzaliszt (Triticum aestivum L.). A keményítősérülés mérése amperometriás módszerrel (ISO 17715:2025)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 712-2:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Gabonafélék és gabonatermékek. A nedvességtartalom meghatározása. 2. rész: Automatikus szárítószekrényes módszer (ISO 712-2:2024)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 712-1:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Gabonafélék és gabonatermékek. A nedvességtartalom meghatározása. 1. rész: Referencia-módszer (ISO 712-1:2024)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 7301:2022/A1:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Rizs. Előírások. 1. módosítás (ISO 7301:2021/Amd 1:2024)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 27971:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Gabonafélék és gabonatermékek. Közönséges búza (Triticum aestivum L.). A tészta alveográfos tulajdonságainak meghatározása állandó vízfelvétel mellett, kereskedelmi vagy kísérleti lisztből, továbbá a kísérleti őrlés módszertana (ISO 27971:2023)

Kosárba tesz

MSZ CEN/TS 15731:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Gabonafélék és gabonatermékek. Közönséges búza (Triticum aestivum L.). A tészta alveográfos tulajdonságainak meghatározása adaptált vízfelvétel mellett, kereskedelmi vagy kísérleti lisztből, továbbá a kísérleti őrlés módszertana

Kosárba tesz

MSZ CEN/TS 15465:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Gabonafélék és gabonatermékek. Durumbúza (T. durum Desf.). Általános irányelvek a búzadara színének műszeres mérési módszereire

Kosárba tesz

MSZ CEN/TR 17474:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Gabonafélék (búza és árpa). Laboratóriumi körvizsgálat műszaki jelentése a nedvesség- és a fehérjetartalom meghatározására teljes gabonaszemekben, közeli infravörös spektroszkópiával

Kosárba tesz