Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 21150 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 5530-1:2025
Dokumentumazonosító
185848
Cím
Búzaliszt. A tészta fizikai jellemzői. 1. rész: A vízfelvevő képesség és a reológiai tulajdonságok meghatározása farinográffal (ISO 5530-1:2025)
Angol cím
Wheat flour. Physical characteristics of doughs. Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph (ISO 5530-1:2025)
Alkalmazási terület
This document specifies a method using a farinograph for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them by a constant flour mass procedure or by a constant dough mass procedure. The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.). NOTE This document is related to ICC 115/1[5] and AACC Method 54-21.02[6].
ICS
67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2025-06-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 5530-1:2025; idt ISO 5530-1:2025
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 2375793) ,
oldalszáma
46 oldal; V kategória
ára
Nettó: 21150 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (20% nyomdai költséggel, 5% Áfával): 26649 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén ( 27% Áfával): 26861 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 5530-1:2025

2025-06-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok