Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 24530 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 5530-2:2025
Dokumentumazonosító
185849
Cím
Búzaliszt. A tészta fizikai jellemzői. 2. rész: A reológiai tulajdonságok meghatározása extenzográffal (ISO 5530-2:2025)
Angol cím
Wheat flour. Physical characteristics of doughs. Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2025)
Alkalmazási terület
This document specifies a method using an extensograph for the determination of the rheological properties of wheat flour doughs in an extension test. The recorded load–extension curve is used to assess the general quality of flour and its response to improving agents. The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.). NOTE 1 This document is related to ICC 114[5] and AACC Method 54-10[6]. NOTE 2 For dough preparation, a farinograph is used (see 6.2)
ICS
67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2025-06-01
További adatok
Forrás
idt EN ISO 5530-2:2025; idt ISO 5530-2:2025
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 4922397) ,
oldalszáma
61 oldal; X kategória
ára
Nettó: 24530 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (20% nyomdai költséggel, 5% Áfával): 30908 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén ( 27% Áfával): 31153 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 5530-2:2025

2025-06-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok