Szabványkereső

Keressen több mint 76 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

A szabvány papírformátumú megrendelése esetén a megadott bruttó ár a 20%-os nyomdai költséget is tartalmazza.

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 280

MSZ EN ISO 16140:2003/A1:2012 Angol nyelvű, magyar címoldallal! Visszavont!

Élelmiszerek és takarmányok mikrobiológiája. A választható módszerek validálásának protokollja. 1. módosítás (ISO 16140:2003/Amd 1:2011)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 6888-2:2012 Magyar nyelvű! Visszavont!

Élelmiszerek és takarmányok mikrobiológiája. Horizontális módszer a koagulázpozitív Staphylococcus-ok (Staphylococcus aureus és más fajok) számának meghatározására. 2. rész: Nyúlplazmás fibrinogénagar táptalajt alkalmazó eljárás (ISO 6888-2:1999)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 6887-4:2012 Magyar nyelvű! Visszavont!

Élelmiszerek és takarmányok mikrobiológiája. A vizsgálati minták, az alapszuszpenzió és a decimális hígítások elkészítése mikrobiológiai vizsgálathoz. 4. rész: A tejtől és tejtermékektől, a hústól és hústermékektől, valamint a haltól és haltermékektől különböző termékek előkészítésének specifikus szabályai (ISO 6887-4:2003)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 11290-2:2012 Magyar nyelvű! Visszavont!

Élelmiszerek és takarmányok mikrobiológiai vizsgálata. Horizontális módszer a Listeria monocytogenes kimutatására és számlálására. 2. rész: Számlálási módszer (ISO 11290-2:1998)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 22119:2012 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek és takarmányok mikrobiológiája. Valós idejű polimeráz-láncreakció (PCR) az élelmiszer-eredetű patogének kimutatására. Általános követelmények és fogalommeghatározások (ISO 22119:2011)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 22118:2012 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek és takarmányok mikrobiológiája. Polimeráz-láncreakció (PCR) az élelmiszer-eredetű patogének kimutatására és mennyiségi meghatározására. Teljesítményjellemzők (ISO 22118:2011)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 13720:2011 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Hús és húskészítmények. A feltételezett Pseudomonas spp. megszámlálása (ISO 13720:2010)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 13720:2011 Magyar nyelvű!

Hús és húskészítmények. A feltételezett Pseudomonas spp. megszámlálása (ISO 13720:2010)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 6887-5:2010 Angol nyelvű, magyar címoldallal! Visszavont!

Élelmiszerek és takarmányok mikrobiológiája. A vizsgálati minták, az alapszuszpenzió és a decimális hígítások elkészítése mikrobiológiai vizsgálathoz. 5. rész: A tej és tejtermékek előkészítésének specifikus szabályai (ISO 6887-5:2010)

Kosárba tesz

MSZ EN 14166:2009 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. A Bˇ6^-vitamin meghatározása mikrobiológiai módszerrel

Kosárba tesz