Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 11290 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ EN ISO 11816-2:2016
Dokumentumazonosító
164002
Cím
Tej és tejtermékek. Az alkalikus foszfatáz aktivitásának meghatározása. 2. rész: Fluorimetriás módszer sajtokra (ISO 11816-2:2016)
Angol cím
Milk and milk products. Determination of alkaline phosphatase activity. Part 2: Fluorimetric method for cheese (ISO 11816-2:2016)
Alkalmazási terület
This part of ISO 11816|IDF 155 specifies a fluorimetric method for the determination of alkaline phosphatase (ALP, EC 3.1.3.1) activity in cheese. This method is applicable to soft cheeses, semi-hard and hard cheeses provided that the mould is only on the surface of the cheese and not also in the inner part (e.g. blue veined cheeses). For large hard cheeses, specific conditions of sampling apply (see Clause 7). The instrument can read activities in the supernatant up to 7 000 milliunits per litre (mU/l).
ICS
67.100.30 Sajt
A szabvány nyelve
angol
Az érvényesség kezdete
2016-11-01
A visszavonás napja
2024-06-01
További adatok
Forrás
idt ISO 11816-2:2016; idt EN ISO 11816-2:2016
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 1050705) ,
oldalszáma
24 oldal; M kategória
ára
Nettó: 11290 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 14225 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 14338 Ft
Szabvány életútja
Megtekintett szabvány

MSZ EN ISO 11816-2:2016

2016-11-01 - 2024-06-01