Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 6200 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 937:2002
Dokumentumazonosító
120162
Cím
Hús és húskészítmények. A nitrogéntartalom meghatározása (referencia-módszer)
Angol cím
Meat and meat products. Determination of nitrogen content (Reference method)
ICS
67.120.10 Hús és hústermékek
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2002-01-01
A visszavonás napja
2023-12-01
További adatok
Forrás
idt ISO 937:1978
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
2021/10: Helyesbítés
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 102712) ,
oldalszáma
7 oldal; D kategória
ára
Nettó: 6200 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 7812 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 7874 Ft
Szabvány életútja
Elődök
Megtekintett szabvány

MSZ ISO 937:2002

2002-01-01 - 2023-12-01