Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 6200 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ 5874-8:1978
Dokumentumazonosító
001819
Cím
Húskészítmények vizsgálati módszerei. Fehérjetartalom meghatározása
Angol cím
Test methods of meat products. Determination of protein content
ICS
67.120.10 Hús és hústermékek
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
1979-06-01
A visszavonás napja
2021-10-01
További adatok
Forrás
Előd
Módosítás
SZK-közlemények
2016/04: Visszavonási szándék; 2003/03: Visszavonási szándék
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 2417360) ,
oldalszáma
8 oldal; D kategória
ára
Nettó: 6200 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 7812 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 7874 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ 5874-8:1978

1979-06-01 - 2021-10-01