Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 5390 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 1442:2000
Dokumentumazonosító
100710
Cím
Hús és hústermékek. A nedvességtartalom meghatározása (Referencia-módszer)
Angol cím
Meat and meat products. Determination of moisture content (Reference method)
ICS
67.120.10 Hús és hústermékek
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
2000-10-01
A visszavonás napja
2023-12-01
További adatok
Forrás
idt ISO 1442:1997
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 108209) ,
oldalszáma
6 oldal; C kategória
ára
Nettó: 5390 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 6791 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 6845 Ft
Szabvány életútja
Elődök
Megtekintett szabvány

MSZ ISO 1442:2000

2000-10-01 - 2023-12-01