Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 5390 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ 5874-4:1980
Dokumentumazonosító
001816
Cím
Húskészítmények vizsgálati módszerei. Szárazanyag- és víztartalom meghatározása
Angol cím
Test methods of meat products. Determination of solids and water content
ICS
67.120.10 Hús és hústermékek
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
1980-09-15
A visszavonás napja
2000-10-01
További adatok
Forrás
Előd
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 815932) ,
oldalszáma
5 oldal; C kategória
ára
Nettó: 5390 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 6791 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 6845 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ 5874-4:1980

1980-09-15 - 2000-10-01