Szabványkereső

Keressen több mint 77 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

A szabvány papírformátumú megrendelése esetén a megadott bruttó ár a 20%-os nyomdai költséget is tartalmazza.

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 123

MSZ ISO 8586-2:2001 Magyar nyelvű! Visszavont!

Érzékszervi vizsgálat. Általános útmutató a bírálók kiválasztásához, képzéséhez és folyamatos ellenőrzéséhez. 2. rész: Szakértők

Kosárba tesz

MSZ ISO 6658:2001 Magyar nyelvű! Visszavont!

Érzékszervi vizsgálat. Módszertan. Általános útmutató

Kosárba tesz

MSZ ISO 5497:2001 Magyar nyelvű!

Érzékszervi vizsgálat. Módszertan. Útmutató az érzékszervi vizsgálatra közvetlenül nem alkalmas minták előkészítéséhez

Kosárba tesz

MSZ ISO 6564:2001 Magyar nyelvű! Visszavont!

Érzékszervi vizsgálat. Módszertan. Aromaprofil-módszerek

Kosárba tesz

MSZ 8761-4:1995 Magyar nyelvű! Visszavont!

Sör. Érzékszervi bírálat

Kosárba tesz

MSZ ISO 6668:1992 Magyar nyelvű! Visszavont!

A nyerskávéminta előkészítése érzékszervi vizsgálathoz

Kosárba tesz

MSZ ISO 3103:1991 Magyar nyelvű! Visszavont!

Teafőzet-készítés érzékszervi vizsgálathoz

Kosárba tesz

MSZ 7029:1989 Magyar nyelvű!

Baromfiipari termékek pontozásos érzékszervi bírálata

Kosárba tesz

MSZ 6950-3:1977/1M:1989 Magyar nyelvű! Visszavont!

Méz. Mikroszkópos vizsgálat

Kosárba tesz

MSZ 20501-2:1989 Magyar nyelvű! Visszavont!

Sütőipari termékek vizsgálati módszerei. Érzékszervi pontozásos bírálat és minősítés

Kosárba tesz