Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 5390 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ ISO 6668:1992
Dokumentumazonosító
065174
Cím
A nyerskávéminta előkészítése érzékszervi vizsgálathoz
Angol cím
Green coffee. Preparation of samples for use in sensory analysis
ICS
67.140.20 Kávé és kávépótlók
67.240 Érzékszervi vizsgálat
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
1993-01-15
A visszavonás napja
2009-05-01
További adatok
Forrás
idt ISO 6668:1991
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 1592340) ,
oldalszáma
5 oldal; C kategória
ára
Nettó: 5390 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 6791 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 6845 Ft
Szabvány életútja
Elődök
Megtekintett szabvány

MSZ ISO 6668:1992

1993-01-15 - 2009-05-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok