Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 10600 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ 20501-2:1989
Dokumentumazonosító
063456
Cím
Sütőipari termékek vizsgálati módszerei. Érzékszervi pontozásos bírálat és minősítés
Angol cím
Test methods for bakery products. Sensory analysis. Qualification on points
ICS
67.060 Gabonafélék, hüvelyesek és a belőlük származó termékek
67.240 Érzékszervi vizsgálat
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
1989-11-01
A visszavonás napja
2018-07-01
További adatok
Forrás
Előd
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
2003/03: Visszavonási szándék
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 2971413) ,
oldalszáma
21 oldal; L kategória
ára
Nettó: 10600 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 13356 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 13462 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ 20501-2:1989

1989-11-01 - 2018-07-01