Szabványkereső

Keressen több mint 76 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 32

MSZ CEN/TS 17303:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. Halak és haltermékek DNS-vonalkódolása meghatározott mitokondriális citokróm b és citokróm c-oxidáz I génszegmensekkel

Kosárba tesz

MSZ CEN/TS 16233-2:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. Xantofillok meghatározása halhúsban HPLC-módszerrel. 2. rész: Az asztaxantin enantiomerarányának azonosítása

Kosárba tesz

MSZ CEN/TS 16233-1:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. Xantofillok meghatározása halhúsban HPLC-módszerrel. 1. rész: Az asztaxantin és kantaxantin meghatározása

Kosárba tesz

MSZ EN 17099:2020 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Informatika. Halászati és akvakultúra-termékek. Az elosztóegységek és raklapok címkézésére vonatkozó követelmények a halászati és az akvakultúra-termékek kereskedelmében

Kosárba tesz

MSZ EN 17266:2020 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. Az elemek és ezek kémiai formáinak meghatározása. Szerves higany meghatározása a tenger gyümölcseiben elemi higanyanalízissel

Kosárba tesz

MSZ EN 17266:2020 Magyar nyelvű!

Élelmiszerek. Az elemek és ezek kémiai formáinak meghatározása. Szerves higany meghatározása a tenger gyümölcseiben elemihigany-analízissel

Kosárba tesz

MSZ EN 14526:2017 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. A szaxitoxin-csoport toxinjainak meghatározása mészhéjú állatokban (kagylókban és rákfélékben). HPLC-módszer oszlop előtti származékképzéssel, peroxid- vagy perjodát-oxidációval

Kosárba tesz

MSZ EN 14176:2017 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. A domoinsav meghatározása nyers, mészhéjú állatokban (kagylókban és rákfélékben), nyers halakban és főtt kagylókban RP-HPLC-vel, UV-kimutatással

Kosárba tesz

MSZ EN 16802:2016 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. Az elemek és ezek kémiai kötéseinek meghatározása. A szervetlen arzén meghatározása tengeri és növényi eredetű élelmiszerekben anioncserés HPLC-ICP-MS-sel

Kosárba tesz

MSZ EN 16801:2016 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. Az elemek és ezek kémiai kötéseinek meghatározása. A metil-higany meghatározása tengeri eredetű élelmiszerekben izotóphígításos GC-ICP-MS-sel

Kosárba tesz