Szabványkereső

Keressen több mint 76 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

A szabvány papírformátumú megrendelése esetén a megadott bruttó ár a 20%-os nyomdai költséget is tartalmazza.

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 114

MSZ ISO 1955:2024 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Citrusfélék és az azokból készült termékek. Az illóolaj-tartalom meghatározása (referencia-módszer)

Kosárba tesz

MSZ 20600:2016 Magyar nyelvű!

Gesztenyéből készült termékek vizsgálatai

Kosárba tesz

MSZ 6181:2015 Magyar nyelvű!

Datolya

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 16050:2012 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. Az aflatoxin B1 és az összes aflatoxin B1-, B2-, G1- és G2-tartalom meghatározása gabonafélékben, diófélékben és az azokból készült termékekben. Nagy felbontású folyadékkromatográfiás módszer (ISO 16050:2003)

Kosárba tesz

MSZ EN 15890:2011 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. A patulin meghatározása csecsemők és kisgyermekek számára készített gyümölcslevekben és gyümölcsalapú pürékben. HPLC-módszer folyadék/folyadék megosztásos tisztítással és szilárd fázisú extrakcióval és UV-detektálással

Kosárba tesz

MSZ EN 15890:2011 Magyar nyelvű!

Élelmiszerek. A patulin meghatározása csecsemők és kisgyermekek számára készített gyümölcslevekben és gyümölcsalapú pürékben. HPLC-módszer folyadék/folyadék megosztásos tisztítással, szilárd fázisú extrakcióval és UV-kimutatással

Kosárba tesz

MSZ EN 15829:2010 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. Az ochratoxin A meghatározása különféle mazsolában, aszalt gyümölcsben és fügében. HPLC-módszer immunaffinitás-oszlopon végzett tisztítással és fluoreszcenciás detektálással

Kosárba tesz

MSZ EN 15829:2010 Magyar nyelvű!

Élelmiszerek. Az ochratoxin A meghatározása különféle mazsolában, aszalt gyümölcskeverékekben és aszalt fügében. HPLC-módszer immunaffinitás-oszlopon végzett tisztítással és fluoreszcenciás kimutatással

Kosárba tesz

MSZ EN 14177:2004 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. A patulin meghatározása szűrt és rostos almalében és almapürében. HPLC-módszer folyadék/folyadék megoszlásos tisztítással

Kosárba tesz

MSZ ISO 6633:2000 Magyar nyelvű!

Gyümölcsök, zöldségek és az azokból készült termékek. Az ólomtartalom meghatározása. Lángmentes atomabszorpciós spektrometriás módszer

Kosárba tesz