Szabványkereső

Keressen több mint 76 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

A szabvány papírformátumú megrendelése esetén a megadott bruttó ár a 20%-os nyomdai költséget is tartalmazza.

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 69

MSZ 19570:1982 Magyar nyelvű! Visszavont!

Ételkonzervek általános műszaki előírásai

Kosárba tesz

MSZ 19589:1980 Magyar nyelvű!

Tartósított élelmiszerek fehérjetartalmának meghatározása Kjeldahl-módszerrel

Kosárba tesz

MSZ 4220:1980 Magyar nyelvű!

Tartósított élelmiszerek nedvességtartalmának meghatározása

Kosárba tesz

MSZ 3605:1980 Magyar nyelvű! Visszavont!

Tartósított élelmiszerek tisztatömegének és az alkotórészek tömegarányának meghatározása

Kosárba tesz

MSZ 3612-9:1982 Magyar nyelvű! Visszavont!

Tartósított élelmiszerek fémtartalmának meghatározása. Alumíniumtartalom meghatározása

Kosárba tesz

MSZ 3607-3:1982 Magyar nyelvű! Visszavont!

Tartósított élelmiszerek. A megfővés mértékének meghatározása érzékszervi vizsgálattal

Kosárba tesz

MSZ 1800:1981 Magyar nyelvű! Visszavont!

Tartósított élelmiszerek általános műszaki előírásai

Kosárba tesz

MSZ 21360-6:1980 Magyar nyelvű! Visszavont!

Gyorsfagyasztott élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálata. Staphylococcus aureus kimutatása és számának meghatározása

Kosárba tesz

MSZ 21360-5:1979 Magyar nyelvű! Visszavont!

Gyorsfagyasztott élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálata. Szalmonellák kimutatása dúsítási eljárással

Kosárba tesz

MSZ 21360-4:1979 Magyar nyelvű! Visszavont!

Gyorsfagyasztott élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálata. A feltételezetten kóliform baktériumok és a feltételezetten Escherichia-coli kimutatása és számának meghatározása

Kosárba tesz