Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 8000 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ 21360-5:1979
Dokumentumazonosító
008796
Cím
Gyorsfagyasztott élelmiszerek mikrobiológiai vizsgálata. Szalmonellák kimutatása dúsítási eljárással
Angol cím
Quick-frozen foodstuffs. Test methods. Detection of salmonella by concentrating method
ICS
07.100.30 Élelmiszer-mikrobiológia
67.080.01 Gyümölcsök, zöldségek és a belőlük készült termékek általában
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
1980-01-01
A visszavonás napja
1999-04-01
További adatok
Forrás
Előd
Módosítás
SZK-közlemények
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 2617547) ,
oldalszáma
14 oldal; G kategória
ára
Nettó: 8000 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 10080 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 10160 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ 21360-5:1979

1980-01-01 - 1999-04-01