Szabványkereső

Hivatkozási szám, azonosító jelzet, vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Nettó ár: 4260 Ft
Kosárba tesz
Alapadatok
Hivatkozási szám
MSZ 3607-3:1982
Dokumentumazonosító
008766
Cím
Tartósított élelmiszerek. A megfővés mértékének meghatározása érzékszervi vizsgálattal
Angol cím
Processed foodstuffs. Determination of cooking degree by sensory test
ICS
67.080.01 Gyümölcsök, zöldségek és a belőlük készült termékek általában
A szabvány nyelve
magyar
Az érvényesség kezdete
1982-06-15
A visszavonás napja
2007-08-01
További adatok
Forrás
Előd
Utód
Módosítás
Kiegészítő információk
SZK-közlemények
2003/03: Visszavonási szándék; 2007/05: Visszavonási szándék
Kapcsolódó európai jogszabály
Kereskedelmi adatok
A szabvány
kapható formátuma
Papír ,
PDF (letöltés) (a fájl mérete: 235845) ,
oldalszáma
2 oldal; A kategória
ára
Nettó: 4260 Ft
Bruttó:
Papír formátum esetén (5% Áfával): 5368 Ft
PDF (letöltés) formátum esetén (27% Áfával): 5410 Ft
Szabvány életútja
Elődök

Jelenleg nincsenek előzmények

Megtekintett szabvány

MSZ 3607-3:1982

1982-06-15 - 2007-08-01

Utódok

Jelenleg nincsenek utódok