Szabványkereső

Keressen több mint 77 000 MSZ-szabvány között!
Ha itt nem találja a keresett szabvány bibliográfiai adatait, a Gyakran ismételt kérdések 11. pontjában felsorolt külföldi szabványkeresők segítséget nyújthatnak Önnek a további keresésben!

A szabvány papírformátumú megrendelése esetén a megadott bruttó ár a 20%-os nyomdai költséget is tartalmazza.

Hivatkozási szám, azonosító jelzet vagy a szabványcímben előforduló kulcsszó szerinti keresés:


ICS (a szabványok nemzetközi osztályozási rendszere) szerinti keresés

Találatok száma: 313

MSZ EN ISO 520:2011 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Gabonafélék és hüvelyesek. Az ezermagtömeg meghatározása (ISO 520:2010)

Kosárba tesz

MSZ EN 15891:2011 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Élelmiszerek. A dezoxinivalenol meghatározása csecsemők és kisgyermekek számára készített gabonafélékben, gabonatermékekben és gabonaalapú élelmiszerekben. HPLC-módszer immunaffinitás-oszlopon végzett tisztítással és UV-detektálással

Kosárba tesz

MSZ EN 15891:2011 Magyar nyelvű!

Élelmiszerek. A deoxinivalenol meghatározása csecsemők és kisgyermekek számára készített gabonafélékben, gabonatermékekben és gabonaalapú élelmiszerekben. HPLC-módszer immunaffinitás-oszlopon végzett tisztítással és UV-kimutatással

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 6540:2010 Angol nyelvű, magyar címoldallal! Visszavont!

Kukorica. A nedvességtartalom meghatározása (hántolt és egész szemek) (ISO 6540:1980)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 5529:2010 Angol nyelvű, magyar címoldallal!

Búza. A szedimentációs index meghatározása. Zeleny-teszt (ISO 5529:2007)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 2171:2010 Angol nyelvű, magyar címoldallal! Visszavont!

Gabonafélék, hüvelyesek és melléktermékek. A hamu mennyiségének égetéses meghatározása (ISO 2171:2007)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 11085:2010 Angol nyelvű, magyar címoldallal! Visszavont!

Gabonák, gabonaalapú termékek és takarmányok. A nyerszsír- és az összes zsírtartalom meghatározása Randall-féle extrakciós módszerrel (ISO 11085:2008)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 6540:2010 Magyar nyelvű! Visszavont!

Kukorica. A nedvességtartalom meghatározása (őrölt és egész szemek esetén) (ISO 6540:1980)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 5529:2010 Magyar nyelvű!

Búza. A szedimentációs index meghatározása. Zeleny-teszt (ISO 5529:2007)

Kosárba tesz

MSZ EN ISO 2171:2010 Magyar nyelvű! Visszavont!

Gabonafélék, hüvelyesek és melléktermékek. A hamu mennyiségének égetéses meghatározása (ISO 2171:2007)

Kosárba tesz